Nederlands Nieuws

Andre van Duijn twijfelt over tweede seizoen Hendrik Groen

Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen is een groot succes. De semidrama serie dat uitgezonden wordt bij Omroep Max valt zeker in de smaak bij een groot publiek. André van Duin speelt een belangrijk rol in dit verhaal. Of er een tweede seizoen komt is echter nog maar de vraag.

André twijfelt

In een interview laat van Duin weten dat hij niet staat te popelen om een vervolg te maken van de serie. Hij betwijfelt of hij gaat tekenen voor een vervolg. Van Duin vertelt: “Op de set was de sfeer echt heel gezellig, daar lag het niet aan. Maar ik weet niet of ik het meteen een tweede keer zou doen. En ik voelde me niet zeker over die rol. Nee, komedie ligt me echt beter.”

Groot succes

Ieder aflevering van de komische dramaserie dat zich afspeelt in een verzorgingstehuis trekt gemiddeld anderhalf miljoen kijkers. Ondanks dat het veel minder grappig is dan men zou verwachten van een serie met de beroemde komiek André van Duin valt het verhaal over de dagelijkse rompslomp in een verzorgingstehuis duidelijk in de smaak. Het succes is uiteraard voor een groot deel ook te danken aan André van Duin die de rol van Evert, de vriend van Hendrik Groen vertolkt. Het is dus nog even afwachten of er een tweede seizoen komt en of André hier nog een rol in blijft spelen.