Nederlands Nieuws

Buddy Vedder vertrekt uit Goede Tijden Slechte Tijden

Buddy Vedder

Na tweeënhalf jaar komt er een einde aan de rol van Rover in Goede Tijden Slechte Tijden. Buddy Vedder verlaat GTST om zich meer te gaan focussen op zijn presenteercarrière bij de AVROTROS.

Rover Dekker

Een beetje eigenwijs, af en toe wat brutaal, maar een jongen met een goed hart is Rover Dekker. Ongeveer tweeënhalf jaar terug kwam hij samen met zijn moeder Linda Dekker en zus Sam vanuit Canada naar Meerdijk. Een trauma uit zijn verleden bepaalde een beetje hoe hij zich sociaal ontwikkelde in Meerdijk. Het is nu tijd voor vertrek uit huize Dekker. “Ik heb mijn laatste draaidag al een tijdje geleden gehad. De hele dag was iedereen van: oh, dit is onze laatste scène samen. Maar ik was in een staat van ontkenning. Toen ineens overviel het me, dat ik dacht: dit is mijn laatste dag. Toen heb ik wel gehuild, ja.” zegt Buddy. Ook voor Stijn Fransen, die Sam Dekker speelt is afscheid nemen niet gemakkelijk en zegt ze dat ze Buddy zal missen op de set.

Presenteercarrière

Buddy Vedder vertelde aan RTL Boulevard: “Ik heb onlangs de kans gekregen van de AVROTROS om Lang Leve De Muziekshow te mogen presenteren, samen met Romy Monteiro. Dat neemt ontzettend veel tijd in beslag. Daarnaast presenteer ik ook nog andere programma’s. Dat is gewoon niet te doen. Op een gegegeven moment moet je dan een moeilijke keuze maken. En daarom heb ik besloten om te stoppen met Goede tijden Slechte tijden”