Nieuws Trailers

De lang verwachte trailer van Peaky Blinders vierde seizoen is gepubliceerd

Peaky Blinders seizoen 4

De verfilming van het nieuwe seizoen van Peaky Blinders zit er op en de productie geeft eindelijk beelden vrij van het vierde seizoen. De langverwachte trailer is een voorproef op wat fans kunnen verwachten van de populaire gangsterserie die zich afspeelt in de jaren ’20.

Trailer

De trailer begint met een scene waarin de helderblauwe ogen van Thomas Shelby, de leider van de Peaky Blinders worden getoond. Het brengt ons even terug naar het chaotische einde van het derde seizoen. De fabriek staat in brand en Polly zit onder het bloed.

Verder in het vierde seizoen

De BBC geeft nog wat meer informatie vrij over de eerste aflevering van het vierde seizoen. De episode zal starten met een mysterieuze brief, die Thomas ontvangt. Het is een dreigbrief, waarin wordt vermeld, dat de Peaky Blinders zullen worden vernietigd. De sneak preview vermeldt tevens dat Shelby zijn huis uitvlucht wanneer de vijand nadert. Hij gaat terug naar de straten van Small Healt in Birmingham. Het belooft een zeer spannend seizoen te worden. Er zijn roddels rondgaande over de mogelijke start datum van seizoen 4. Men verwacht de nieuwe afleveringen te kunnen bekijken in november 2017. Of dit ook zo is, moeten we eerst nog even afwachten.

Ook komt er een vijfde seizoen

De opnames van het vierde seizoen zijn juist afgerond en de productie team beloofd de fans al weer een vijfde seizoen van deze gruwelijke serie. Er valt dus nog lang te genieten van de populaire gangsterserie.