Nieuws Trailers

Première Westworld seizoen 2 in lente 2018 verwacht

Westworld

Wanneer het tweede seizoen van Westworld van start zou gaan was erg onduidelijk. Tijdens het eerste seizoen werd al duidelijk gemaakt, dat seizoen twee niet direct een jaar later uitgezonden zou worden. De hoofdrolspeelster Evan Rachel Wood, die Dolores Abernathy speelt geeft hier nu meer duidelijkheid over.

Voorjaar 2018

Volgens de actrice zal de première het tweede seizoen van de sci-fi serie Westworld uitgezonden worden in de lente van 2018. Een exacte datum is helaas nog steeds niet bekend. Er zijn geruchten, dat de première van Westworld wordt uitgesteld tot na het einde van het laatste seizoen van Game of Thrones. De Westworld afleveringen moeten de leegte van Game of Thrones opvangen.

Ook Logan in vervolg

In de slotaflevering van het eerste seizoen zagen we de rijke en arrogante Logan naakt en vastgebonden op een paard verdwijnen in de wildernis. Ben Barnes die Logan speelt heeft in een interview bevestigd dat hij ook in het tweede seizoen van de serie te zien is. Op een vraag of hij nog iets over het tweede seizoen heeft gehoord antwoordde hij: “Ik heb er zeker iets over gehoord, aangezien ik je kan zeggen dat ik minstens één keer op de set ben geweest.”

De opnames van de Science fiction serie zijn afgelopen zomer van start gegaan. Het is nu nog even afwachten op de exacte release datum van seizoen twee. Bekijk in tussen tijd de trailer.