Trailers

De trailer van het derde seizoen van Mr. Robot is vrijgegeven

Om de kijkers niet langer in spanning te laten wachten heeft het Mr. Robot team al eerder een cryptisch trailer vrijgegeven. De puzzelachtig teaser was bedoeld om de liefhebbers nog even bezig te houden tot de première in oktober 2017.

Derde seizoen

Na twee zeer spannende seizoenen, komt nu het derde seizoen er aan. De spannende actiethriller Mr. Robot bevat dit seizoen nog meer paranoia en illusie. De cryptisch puzzelachtige trailer is veelbelovend. Het verhaal van de wereldbeschermende hackers gaat door. Elliot Anderson, dat door Rami Malek gespeeld wordt, is herstellende van zijn wond. Hij was neergeschoten aan het einde van het tweede seizoen. De mysterieuze Phase 2 hack is nog steeds bezig. Hij zal proberen zijn alter ego Mr. Robot (Christian Slater) te stoppen. Deze blijft moorden plegen om zijn doel te behalen. Het neerhalen van Evil Corp. Het wordt allemaal chaotischer.

Trailer

11 oktober gaat Mr. Robot van start. De bloedstollende serie wordt nog spannender. De trailer zorgt voor ophef onder fans. Ze kunnen niet meer wachten. “Waanzinnig, gekker, en nog erger dan ooit” zijn de eerste reacties na de release van de tweede officiële trailer op 30 augustus. In afwachting van de première, bekijk hier alvast de trailer als voorproef.