Nieuws

Derde seizoen van Stranger Things wordt een stuk intiemer

Stranger Things

Het tweede seizoen is nog maar net beschikbaar op Netflix en de fans zijn al benieuwd naar het derde seizoen van Stranger Things. De bedenkers van de serie, de gebroeders Duffer hebben in een interview al een beetje verteld wat de kijkers kunnen verwachten in het derde seizoen van Stranger Things.

Intiemer

Matt Duffer vertelde in zijn interview: “Het gaat niet perse grootschaliger worden. Ik verheug mij er voornamelijk op om deze personages in al hun glorie te laten zien… Het wordt in elk geval een stuk intiemer.” Het derde seizoen zal zich dus meer verdiepen in de karakters van de serie. De fans van de tv serie zullen de personages dan van dichterbij leren kennen.

Tijdsprong

In het derde seizoen van Stranger Things kunnen we een tijdsprong in het verhaal verwachten. Duffer geeft aan dat het duidelijk te zien is dat de hoofdrolspelers uit de serie ouder worden. Om het verhaal beter te laten verlopen wordt er een tijdsprong gemaakt. In het nieuwe seizoen wordt gedacht aan een filmvorm als verhaallijn. Duffer: “Wat ik leuk vind is dat we films kunnen maken die niet langer gebonden zijn aan een speelduur van twee uur. Zo krijgen we meer tijd om onze visie te laten zien en het verhaal vanuit verschillende perspectieven te belichten.”