Nederlands Nieuws

Soof seizoen 2 nog voor première besteld

Soof serie seizoen 2

Het eerste seizoen van Soof moet nog in november van start gaan en de producent meldt al dat er zeker een tweede seizoen van deze serie zal komen. “De eerste reacties zijn echter zo positief dat we er niet aan twijfelen dat er een tweede reeks gaat komen”, zegt een woordvoerster van Millstreet Films.

Het verhaal

Na de twee succesvolle films in 2013 en 2016 heeft het productiebedrijf besloten om het verhaal voort te zetten op televisie. De reeks is een rechtstreeks vervolg op de twee voorafgaande Soof speelfilms. Kasper en Soof zijn gescheiden, maar omdat zijn zogenaamde mancave onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Hieruit vloeien uiteraard zowel grappige als gênante situaties voort.

De cast

De acteurs van de twee Soof films komen weer terug in de versie dat opgenomen wordt voor televisie. Lies Visschedijk (Soof), Fedja van Huet (Kasper), Dan Karaty, Anneke Blok en Dick van den Toorn zijn in elk geval terug te zien in de komische dramaserie. De cast voor de versie van Soof is aangevuld met Elise Schaap en Barbara Sloesen (GTST). Er zijn geen veranderingen gepland in de cast voor het tweede seizoen. Het is nog even afwachten of de serie het even goed gaat doen als de films op het witte doek, maar gezien het feit dat het tweede seizoen van Soof nu al besteld is zijn de verwachtingen hooggespannen.

Seizoen 1 van Soof verschijnt in november bij streamingdienst Videoland