Nieuws

Four Weddings and a Funeral wordt televisieserie

Four Weddings and a Funeral serie

Mindy Kaling, actrice en schrijfster werkt op dit moment aan een nieuwe televisieserie. De Britse komedie Four Weddings and a Funeral, dat in 1994 een hit werd, wordt nu een komedieserie. Deze film betekende voor Hugh Grant een grote doorbraak.

Geen kopie van het origineel

Men denkt al gauw dat een remake een kopie wordt van het origineel. De productie belooft dat de televisie-variant van deze hitkomedie geen slappe kopie wordt. Kijkers kunnen het lief en leed van een vriendengroep tijdens de vier trouwerijen en een begrafenis volgen. Zoals in de film speelt liefde, seks en romantiek weer een belangrijk rol in het verhaal. Er is geen informatie beschikbaar over in welke tijd het verhaal zich afspeelt.

Onbekende releasedatum

Richard Curtis die destijds het scenario van de film geschreven heeft vindt de verfilming op televisieformaat een goed idee en geeft zijn volle zege aan het project en aan de schrijfster Mindy Kaling. Zij speelt trouwens ook een personage in de komedieserie. Wie zij speelt of wie de hoofdrollen zullen vervullen is nog niet bekend. Four Weddings and a Funeral zal te zien bij de Amerikaanse streamingdienst Hulu. Wanneer de serie in première gaat en ook te zien zal zijn in Nederland is nog niet bekend.