Nieuws

Friends eindelijk beschikbaar op Netflix

Friends Netflix

De langverwachte serie over de bekende vriendengroep wordt nu eindelijk beschikbaar gesteld voor de liefhebbers. Netflix heeft bekend gemaakt dat de geliefde tv serie Friends vanaf 1 januari te bekijken is op Netflix voor de Nederlandse fans.

Eindelijk

Heel lang hebben de Nederlandse fans hier op moeten wachten. Na veel aanvraag en verzoeken, is het eindelijk zo ver. Vanaf 1 januari 2018 kunnen ook de Nederlandse abonnees de populaire serie bekijken op Netflix. Friends was in andere landen al langer beschikbaar.

Friends

De Amerikaanse serie speelde tussen 1994 en 2004  en werd erg populair, zelfs na al die jaren lijkt Friends niets van zijn populariteit te verliezen. De serie waarin Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer de hoofdrollen in spelen blijft goed. Ook in deze tijd is het verhaal over verschillende gebeurtenissen binnen de hechte vriendengroep herkenbaar. Dit is wat de serie super populair maakt.

Bekendmaking

Netflix plaatste op 1 december een Tweet met 6 Facebook vriendschapsverzoeken, waardoor er al belletjes gingen rinkelen bij de fanatieke Friends fans. Maar vandaag werd er op een speciale manier officieel aangekondigd dat de Amerikaanse tv serie vanaf 1 januari beschikbaar is. ‘’We’ll be there for you, ‘cause you’re there for us too”, citeert Netflix vandaag uit de wereldberoemde theme song van Friends. Nog heel even en dan kunnen we terug genieten van alle tien seizoenen met Monica, Chandler, Joey, Ross, Rachel en Phoebe.