Nederlands Nieuws

Moordvrouw krijgt zevende seizoen van RTL 4

Moordvrouw

Achmed Akkabi heeft bekendgemaakt dat Moordvrouw voorzien wordt van een zevende seizoen. Lange tijd bleef het stil rondom een eventueel nieuw seizoen van de serie waarin een hoofdrol is weggelegd voor onder meer Wendy van Dijk. Nu is dan eindelijk het verlossende woord daar: Moordvrouw krijgt een zevende seizoen en de opnames daarvan beginnen deze week al.

Akkabi las script al

Achmed Akkabi, die voor Moordvrouw in de rol kruipt van Bram Amezian, heeft het script voor het zevende seizoen al gelezen. Hij maakte ook het nieuws met betrekking tot seizoen zeven bekend. “De scenario’s zijn wel heel erg spannend dit jaar. We beginnen meteen met een interessante verhaallijn, waar ik helaas nog niet te veel over mag vertellen.” Wat wel al duidelijk is, is dat er gekozen is voor een nieuwe stijl om herhaling te voorkomen. Er is dan ook een nieuws schrijversduo bezig gegaan met het script: Alma Pepeyus en Hein Schuetz.

Moordvrouw seizoen 7

Achmed Akkabi is net als de rest van de cast weer aanwezig voor het zevende seizoen van Moordvrouw. Zijn karakter Bram zal wel een verandering doormaken. “Dit seizoen doet Bram een paar dingen die niet in goede aarde vallen bij de collega’s. Hij werkt zich in de nesten om vervolgens te proberen er weer uit te komen en de band met zijn collega’s recht te trekken”, aldus Akkabi. De opnames van het zevende seizoen beginnen deze week en vanaf januari is seizoen zeven te zien bij Videoland en RTL 4.