Nieuws

Na hoofdrol in Pretty Little Liars krijgt Shay Mitchell de hoofdrol in The Heiresses

Shay Mitchell

ABC heeft bekend gemaakt, dat zij nogmaals een boek van Sara Shepard, de auteur van Pretty Little liars, gaat verfilmen. Actrice Shay Mitchell, bekend van deze serie, zal een hoofdrol krijgen in de nieuwe dramaserie, The Heiresses.

The Heiresses

The Heiresses is een verhaal rondom de onverwachte mysterieuze dood van een van de erfgenamen van een welgestelde familie, Saybrook. Er is onduidelijkheid over de doodsoorzaak. Is het een auto ongeluk of is er sprake van zelfmoord? Heeft iemand het gemunt op de familie? De andere erfgenamen willen weten wat er gebeurd is en besluiten dit te onderzoeken.

Shay Mitchell in de hoofdrol

Al eerder maakte ABC van de boekenreeks Pretty Little Liars van Sara Shepard een succesvolle televisieserie. Shay Mitchell speelde een van de hoofdrollen in deze serie. I. Marlene King, die ook producent was van Pretty Little Liars zal ook deze serie produceren en wil graag weer werken met Shay Mitchell in de nieuwe productie. Welke rol Mitchell zal vertolken is nog niet bekend. Er wacht een drukke periode op Mitchell, dat naast deze productie ook nog speelt in de nieuwe serie You. Ze speelt in deze serie samen met Penn Badgley. Wanneer de opnames van The Heiresses beginnen en wanneer de dramaserie op televisie verschijnt, is nog niet bekend.