Nieuws

New Girl na seizoen zes mogelijk ten einde

New Girl

Jake Johnson, één van de hoofdrolspelers van New Girl, heeft zich uitgelaten over de toekomst van de serie. Het is volgens de man die in de rol kruipt van Nick Miller niet ondenkbaar dat er een eind komt aan de serie. De woorden van Johnson wijzen erop dat er na het zesde seizoen geen nieuwe afleveringen meer verschijnen van de Fox-serie.

Mogelijk eind aan New Girl

Fox heeft tot op de dag van vandaag nog niets officieels naar buiten gebracht over een mogelijk vervolg van New Girl, maar hoofdrolspeler Jake Johnson heeft zijn bedenkingen. Hij sprak uitgebreid met The Daily Beast en liet zelfs weten dat de acteurs nog niets weten. “Fox wil ons niets vertellen, maar we hebben een finale opgenomen waarmee, als dit het einde is, de fans mee kunnen leven. Ik denk dat het na dit seizoen klaar is”, gaf Johnson te kennen.

Fox over New Girl

Fox liet zich zelf ook al uit over een mogelijk vervolg van New Girl, maar daar valt niet veel uit op te merken. De zender zou druk overleggen over de toekomst van de populaire serie, maar langzamerhand lijken we er alvast rekening mee te moeten houden dat seizoen zes het laatste seizoen wordt.

1 Comment

Click here to post a comment