Trailers

Nieuwe trailer Netflix-serie The Punisher

De fans zijn ondertussen erg nieuwsgierig wanneer het nieuwe seizoen van The Punisher begint. Al weken worden er teases geplaatst en nu is er alweer een nieuwe trailer voor de Netflix serie The Punisher gepubliceerd. De release datum? Helaas nog steeds onbekend.

Bekendmaking release datum

Er wordt van alles gespeculeerd. De trailers geven ook geen tip. Er gaan geruchten rond, dat de serie plotseling zonder vooraf te melden in november 2017 van start gaat. Of dit ook waar is moeten we allen nog zien. De komende maand vindt de Comic-Con in New York plaats. De fans hopen dat er meer duidelijkheid komt over de releasedatum van de serie tijdens dit event.

Trailer

Frank Castle, gespeeld door Jon Bernthal, heeft wraak genomen op diegenen die verantwoordelijk zijn voor de dood van zijn vrouw en kinderen. Maar hier eindigt het nog niet allemaal. Nu hij toch al bekend staat als de Punisher in de stad, gaat zijn missie door. Met het nummer One van Metallica op de achtergrond van de trailer, zien we dat Frank niet bepaald vriendelijk is. Hij moet en zal de waarheid ontdekken en wonden helen die verder gaan dan zijn eigen verhaal.  De trailer eindigt met een vermoedelijk onbekende releasedatum. Waarbij enkel te zien is, dat de serie van start zal gaan in 2017. De dag en maand zijn helaas afgeschermd. De fans zullen nog even moet afwachten. Bekijk hier alvast de trailer.