Nieuws

Opnames Gomorra seizoen 3 beginnen eind oktober

Gomorra seizoen 3

Gomorra gaat voorzien worden van een derde seizoen. De opnames voor het derde seizoen van de Italiaanse serie zouden eind oktober 2016 moeten beginnen. Dat heeft Salvatore Esposito, de man die voor de serie in de huid kruipt van Gennaro “Genny” Savastano, aangekondigd via zijn officiële Facebook-pagina. Eerder liet Marco D’Amore, die de rol van Ciro Di Marzio vertolkt in Gomorra, al in een interview weten dat de opnames eind oktober zouden beginnen.

Opnames Gomorra 3 beginnen eind oktober

Nadat zowel Esposito als D’Amore heeft laten weten dat de opnames eind oktober gaan beginnen voor het derde seizoen van Gomorra, lijken we daar in ieder geval op te kunnen gaan rekenen. Hoelang het duurt voordat de, hoogstwaarschijnlijk twaalf, nieuwe afleveringen zijn opgenomen, is afwachten. Naar verwachting zullen de makers echter wel zes tot zeven maanden zoet zijn met het schieten en bewerken van het gloednieuwe seizoen.

Gissen naar uitzenddatum

Wanneer Gomorra seizoen drie wordt uitgezonden bij Sky Atlantic (Italia), is gissen. De makers willen de fans niet lang meer laten wachten, maar het duurt uiteraard even voordat alles goed is vastgelegd. Voor april 2017 hoeven we in ieder geval niet te rekenen op Gomorra drie. Wat we overigens alvast weten, is dat we een seizoen vol verrassende wendingen en vol adrenaline kunnen verwachten. Het debuut van de misdaadserie vond in 2014 plaats. Zodra we meer weten over de lanceringsdatum van het derde seizoen, melden we dat uiteraard. Tussen het eerste en het tweede seizoen zat een wachttijd van liefst twee jaar. Dat wil men nu wel gaan voorkomen.