Nieuws

Rachel verlaat Suits definitief na verloving

Suits

Rachel Zane keert niet terug in Suits. Meghan Markle, de actrice die liefst zeven seizoenen in de huid kroop van Rachel, heeft ervoor gekozen om haar acteercarrière in de ijskast te plaatsen nu ze verloofd is met de Britse prins Harry. Het gerucht dat zij Suits na de verloving zou verlaten, ging ook al langer rond.

Rachel Zane weg uit Suits

Trouwe kijkers van Suits zullen na zeven seizoenen afscheid moeten nemen van Rachel Zane. Actrice Maghan Markle heeft besloten te stoppen met acteren nu ze verloofd is met de Britse prins Harry. Voor Meghan zitten er dan ook geen romantische scènes met Patrick J. Adams (Mike) in voor Suits. Het is USA Networks, de zender die Suits uitzendt, dat het nieuws rondom de keuze van Meghan Markle bekend heeft gemaakt.

Suits neemt afscheid

USA Networks heeft door middel van een felicitatiebericht het nieuws rondom Meghan Markle en haar vertrek bekend gemaakt. “We sturen Meghan Markle en prins Harry onze hartelijke gelukswensen. Meghan is zeven jaar lang onderdeel geweest van onze familie en het was een genot om met haar te werken. We willen haar bedanken voor haar passie en toewijding aan Suits, en wensen haar het allerbeste”, aldus het netwerk.