Nieuws

Releasemaand Gomorra seizoen 3 eindelijk bekend

Gomorra seizoen 3

Liefhebbers van de populaire serie Gomorra wachten al een tijdje op een gloednieuw seizoen van de serie, maar tot op heden bleef het afwachten wanneer het derde seizoen eindelijk zou verschijnen. Italiaanse bronnen hebben nu eindelijk een releasedatum te pakken gekregen. Het Italiaanse Sky schijnt het derde seizoen van Gomorra in november 2017 uit te gaan zenden.

Releasedatum Gomorra 3 bekend

Het eerste seizoen van Gomorra verscheen op 6 mei 2014 op Sky Italia. Op het tweede seizoen moesten fans vervolgens liefst twee jaar wachten. Pas op 10 mei 2016 begon met met het uitzenden van het tweede seizoen. Van het derde seizoen was het lange tijd onbekend wanneer die nou eindelijk zou komen. Wat wel duidelijk was, was dat de makers niet wilden dat de fans wederom twee jaar moesten wachten. Op 11 oktober 2016 werd vervolgensbekend dat de opnames voor seizoen drie in november 2016 zouden beginnen, maar sindsdien bleef het weer aardig stil rondom de misdaadserie.

Releasemaand Gomorra seizoen 3 bekend

Nu is bekend dat we het derde seizoen van Gomorra dus in november 2017 kunnen verwachten. Voor dat seizoen lijken onder meer Gennaro ‘Genny’ Savastano (Salvatore Esposito) en Circo Di Marzio (Marco D’Amore) weer terug te keren. Op Netflix kunnen we het eerste seizoen van de Italiaanse serie bekijken op Netflix. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen daar verschijnt.