Nieuws

Toch nog een zevende seizoen voor New Girl

New Girl

Alles wees er in de afgelopen periode op dat er geen nieuw seizoen meer zou komen van New Girl. Nu is daar eindelijk het verlossende antwoord gegeven. New Girl gaat nog voorzien worden van een zevende seizoen, maar het is wel direct het laatste seizoen dat de serie zal krijgen.

Korter

De acteurs komen nog één keer bij elkaar om te werken aan een zevende seizoen. Het wordt sowieso het laatste seizoen van de populaire serie en waarschijnlijk gaan er ook minder afleveringen komen. Dat laatste is niet bevestigd door Fox zelf, maar bronnen hebben dat wel al laten weten aan The Hollywood Reporter. Om hoeveel afleveringen het gaat, is nog even afwachten. Het zesde seizoen kende nog 22 episodes. Voorheen waren we iedere keer minstens twintig afleveringen per seizoen gewend.

Verrassend

Dat New Girl nu toch nog een nieuw seizoen krijgt, is best een verrassing te noemen. Jack Johnson, Nick Miller in de serie, vertelde dat hij verwachtte dat de serie na het zesde seizoen zou stoppen. “Fox wil ons niets vertellen, maar we hebben een finale opgenomen waarmee, als dit het einde is, de fans mee kunnen leven. Ik denk dat het na dit seizoen klaar is”, vertelde hij toen aan The Daily Beast. Nu keren Jess, Nick, Winston, Schmidt en Cece toch terug voor een laatste seizoen.