Nederlands Trailers

Trailer Flikken Rotterdam 2 is uitgebracht

Flikken Rotterdam

Nog heel even en Flikken Rotterdam is weer terug met zijn tweede seizoen. 15 september zal de eerste aflevering te zien zijn op NPO 1. AVROTROS heeft op 1 september een trailer voor het tweede seizoen gepubliceerd om het voor de fans extra spannend te maken.

Tweede seizoen

Vorig jaar kreeg Flikken Maastricht een broertje: Flikken Rotterdam. Deze reeks zou ruiger, energieker en urgenter zijn. Bijna twee miljoen kijkers zaten bij elke aflevering aan de beeldbuis gekluisterd. De tv serie maakte waar, wat het de kijker beloofde en werd hiermee een groot succes. Genoeg reden voor een tweede seizoen dus.

Première op 15 september

Het tweede seizoen van de succesvolle serie gaat van start op 15 september. Dit seizoen zal antwoord geven op een aantal belangrijke vragen uit het vorige seizoen. De dood gewaande Ben Slachter bleek uiteindelijk toch nog te leven en heeft Lieve en Hein net op tijd gered van een aanslag op hun leven. De kijkers krijgen al snel genoeg antwoord op de vraag hoe dit mogelijk is geweest. De acteurs Cees Geel, Huub Stapel, Mark van Eeuwen, Maartje Wetering en Maryam Hassouni kruipen ook dit seizoen opnieuw in de huid van het Rotterdams politieteam. Bekijk hier de trailer als voorproef van een spannend tweede seizoen Flikken Rotterdam.