Nieuws Trailers

Trailer van Gomorra geeft voorproefje van seizoen 3

Gomorra seizoen 3

De trailer van het derde seizoen van Gomorra is uitgekomen. De populaire serie keert binnenkort terug op de schermen. De derde serie van Gomorrah zal in de herfst van 2017 gelanceerd worden en in de aanloop daar naartoe is nu de trailer verschenen. In Nederland zijn de eerste twee seizoenen op Netflix te zien, wanneer hier het derde seizoen aan wordt toegevoegd is nog niet bekend.

Nieuwe ster

De nieuwe ster van het derde seizoen is acteur Marco D’Amore, die de hoofdrol van Ciro Di Marzio heeft. Het derde seizoen belooft tranen, bloed en een genadeloze oorlog. Na seizoen 2 voltooid te hebben, lijkt het erop dat de kaarten in Napels worden herverdeeld. Het ‘paar’ Ciro Di Marzio – Genny Savastano stond toen onvermijdelijk in het hart van de debatten. De nieuwe trailer laat nieuwe protagonisten zien die deel zullen nemen aan het gevecht dat nog in Secondigliano woedt.

Inspiratie

De televisieserie is gebaseerd op Saviano’s bestseller boek over de Camorra. Het boek inspireerde ook de Gomorra-speelfilm van Matteo Garrone, die in 2008 de Grand Prix van het Filmfestival van Cannes won. Gomorra’s weergave van de lokale maffia is een stevige afwijking van de mythologie van het Italiaanse criminaliteitssyndicaat, zoals in andere maffiafilms- en series, waaronder The Godfather and The Sopranos, te zien is.