Trailers

Trailer Supergirl seizoen 3 is uit

Supergirl seizoen 3

Onlangs is er een nieuwe trailer voor Supergirl seizoen 3 vrijgegeven. Het derde seizoen keert op 9 oktober terug op televisie. Kara (Supergirl) blijft ook dit seizoen de bewoners van National City beschermen.

Big bad Reign

Ieder seizoen heeft zo zijn eigen schurken. Dit seizoen is dat Reign. Executive producer Andrew Kreisberg vertelde in een interview: “Haar naam is Samantha en ze is een alleenstaande moeder. Ze heeft totaal geen idee dat zij Reign is. Ze weet niet dat zij de baby is uit de cocon, die we aan het einde van het tweede seizoen hebben gezien. Dus dit seizoen zien ze hoe zij haar afkomst realiseert en hoe dit gaat uitpakken.” Reign wordt gespeeld door Odette Annable. Volgens Kreisberg is het eigenlijk nooit eerder in een The CW-serie (The Flash & Arrow) getoond, hoe een big bad, een big bad is geworden. Daar komt in Supergirl verandering in.

Girl of Steel

Kira, het nichtje van Superman, richt zich op een heldendaad om zo om te kunnen gaan met het verlies van Mon-El. Alex vertelt een geheim aan Maggie en een van de inwoners van National City heeft een mysterieuze verbintenis met Kara ( Melissa Benoist). De première van het derde seizoen van Supergirl krijgt de naam Girl of Steel. Bekijk hier alvast de trailer als voorproef op de eerste aflevering op 9 oktober.