Nieuws

‘Tweede seizoen Gypsy waarschijnlijk spoedig aangekondigd’

Gypsy Netflix

Gypsy heeft tot op heden flink wat negatieve recensies ontvangen van critici, maar fans zijn erg tevreden over de nieuwe Netflix-serie. Het is nu de vraag of er ook een tweede seizoen gaat komen van de dramaserie waarin we zien hoe therapeut Jean Holloway onder haar schuilnaam Diane Hart relaties aangaat met mensen die dicht bij haar patiënten staan. Hoofdrolspeelster Naomi Watts en maker Lisa Rubin spraken met Entertainment Weekly.

Gypsy

In het eerste seizoen van Gypsy zagen we hoe Jean Holloway zichzelf diep in de nesten werkte door in het geheim contact te leggen met de personen waarvoor haar patiënten in therapie waren. Onder haar schuilnaam Diane Hart gaat ze op zoek naar de naasten van haar patiënten en probeert ze op die manier alles goed uit te spelen. Met die relaties brengt ze zichzelf en haar gezin in gevaar.

Tweede seizoen Gypsy

Mede door de negatieve reviews, is het echter toch de vraag of er een tweede seizoen zal komen. Lisa Rubin heeft vertrouwen, vertelde ze aan Entertainment Weekly. “Ik ben zo blij met de reacties van de fans. We zijn allemaal zeer enthousiast over de mogelijkheden voor een tweede seizoen. Het plan ligt al op tafel. Ik ben er zeker van dat ze het binnen een paar weken gaan aankondigen.” Rubin heeft het idee dat een tweede seizoen ook de twijfels van critici weg kan nemen, het moet namelijk meer een thriller gaan worden. “Jean is een mysterie en in een tweede seizoen moeten veel vragen over haar verleden worden beantwoord.” Naomi Watts, de hoofdrolspeelster in de serie, staat open voor een tweede seizoen.