Trailers

Tweede teaser Riverdale toont Veronica in een bruidsjurk

Riverdale Netflix The CW

Riverdale keert op woensdag 11 oktober terug voor het tweede seizoen en een dag later zal de reeks in Nederland beginnen op Netflix. De makers hebben nu een nieuwe teaser gelanceerd en daarin wordt duidelijk dat het dagelijks leven in Riverdale niet enkel ellende is. Er gebeuren ook mooie dingen dit seizoen.

Lichtpunten in donkere tijden

Ondanks dat Fred Andrews (Luke Perry) nog steeds op het randje van de dood bevindt, in het begin van seizoen twee van Riverdale zijn er ook mooie momenten. Zo zien we in de tweede trailer, dat Veronica (Camila Mendes) naar het altaar loopt in een bruidsjurk. Ook zien we een scene waar Betty (Lili Reinhart) en Jughead elkaar een kus geven in de regen.

Wie heeft Fred Andrews neergeschoten?

Het tweede seizoen is veel langer dan het eerste, want er komen liefst 22 episodes. Dat moet ervoor zorgen dat er op veel meer personages ingezoomd kan worden, nadat het eerste seizoen vooral draaide om de dood van scholier Jason Blossom. Dit verhaal werd dan wel afgerond in het eerste seizoen, maar we vlogen gelijk door. Zo is Jughead naar een andere school en wachten hem nog meer zware keuzes zoals met Bett. En ook werd aan het slot van het seizoen Fred Andrews, de vader van Archie, neergeschoten bij een overval. Wie is de overvaller? Daarnaast komen er nieuwe personages de serie binnen Toni Tapaz.

Bekijk de nieuwe teaser van Riverdale