Nieuws

Wanneer begint The Handmaid’s Tale seizoen 2?

The Handmaids Tale Videoland

Wanneer begint The Handmaid’s Tale seizoen 2? Het eerste seizoen van de serie verscheen dit jaar en groeide al snel uit tot een veelbekeken serie. In Nederland slaagde Videoland er verrassend genoeg in om de rechten van de serie voor zich te winnen. Nu is eindelijk bekend geworden wanneer The Handmaid’s Tale seizoen 2 verschijnt.

Alias Grace

The Handmaid’s Tale is gebaseerd op het boek Alias Grace van Margaret Atwood. De serie speelt zich af in de nabije toekomst Amerika dat door oorlog getroffen is. In de serie wordt een vrouw gedwongen om te leven als een bijvrouw in een totalitaire samenleving.

Opmerkelijk genoeg is bijna iedere vrouw daar onvruchtbaar, met June als grote uitzondering. Het is aan haar om de wereld te herpopuleren. Zelf heeft ze echter een heel ander doel voor ogen; haar weggenomen dochter weer in de armen sluiten.

Wanneer begint The Handmaid’s Tale seizoen 2?

Wanneer begint The Handmaid’s Tale seizoen 2? Het tweede seizoen van de serie gaat in april 2018 verder op Hulu. Het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale telt liefst dertien afleveringen. Dat is drie meer dan bij het eerste seizoen het geval was. Het is nog afwachten of Videoland er na de uitzendingen in de Verenigde Staten ook weer in slaagt om het tweede seizoen naar Nederland te halen.