Trailers

Nederland is klaar voor nieuwe seizoen Will & Grace

Will and Grace TLC Nederland

Het nieuwe seizoen van Will & Grace dat op 28 september in Amerika in première gaat wordt vanaf oktober ook in Nederland bij TLC uitgezonden. TLC heeft met de aankoop van de uitzendrechten voor zestien afleveringen een hitserie in bezit. Het lijkt nu al een daverend succes te worden. De acteurs en actrices geven aan de lopende band interviews en alle nieuwtjes die vrijkomen worden massaal gedeeld en direct gepubliceerd.

Will & Grace bouwen voort op succes uit millennium

Toen de serie Will & Grace in de begin jaren van deze eeuw op het hoogtepunt stond keken wekelijks miljoenen mensen naar de hilarische ontwikkelingen van de hetero en homovrienden in hartje Manhattan. De rechtschapen jurist Will, die altijd gaat voor de uiterst correcte behandeling van zijn medemens, wordt continue vergezeld door de eeuwige chaoot Grace, die probeert als interieurdesigner voet aan de grond te krijgen. Haar enige en vrijwel altijd aangeschoten werkneemster Karen Walker vult haar tijd met telefoneren en becommentariëren van haar baas Grace. Waarom Grace haar niet gewoon de laan uitstuurt blijft iedere aflevering een vraag.

Huishoudster Rosario

Rosario, de huishoudster van de steenrijke Karen Walker, keert in het nieuwe seizoen niet terug. Rosario die bekend staat om haar recht door zee antwoorden en opmerkingen heeft aangegeven te stoppen met acteren om van haar pensioen te gaan genieten.