Nieuws

Young Sheldon zal een vol seizoen bij CBS draaien

Young Sheldon

CBS heeft een vol seizoen van Young Sheldon binnen gehaald, nadat de pilot met enthousiasme was ontvangen. Liefst 98 procent van het publiek dat daarvoor naar The Big Bang Theory keek bleef hangen om Young Sheldon te kijken. De kijkers genoten van de spin-off van The Big Bang Theory, want na afloop van de aflevering stroomden de positieve beoordelingen binnen.

Kleine Sheldon

Sheldon is één van de belangrijkste personages uit The Big Bang Theory. De spin-off Young Sheldon gaat over de kindertijd van Sheldon Cooper van The Big Bang Theory. De verwachtingen van Young Sheldon zijn nu zo hoog dat het eerste seizoen direct wordt uitgebreid. In plaats van dertien afleveringen zullen er 22 afleveringen gemaakt worden. Young Sheldon wordt geproduceerd door Warner Bros Televisie met Chuck Lorre, Steven Molaro, Parsons, en Todd Spiewak die als uitvoerende producenten dienen.

Iain Armitage

Natuurlijk kan Sheldon Cooper in Young Sheldon niet gespeeld worden door Jim Parsons. Omdat het om de jonge versie van Sheldon gaat is er een nieuwe, jongere Sheldon gecast. Iain Armitage zal die rol op zich nemen. Parson is overigens wel betrokken bij de spin-off over zijn personage. Parson werkt achter de schermen mee aan Young Sheldon.